Tabere de vară

Tabăra de vară este un loc unde copiii nu trebuie să-și facă griji cu privire la ”statutul” lor, cu privire la mediul de unde provin sau cu privire la ”like-urile” pe care le primesc sau nu pe Facebook. În schimb tabăra de vară e locul unde vor învăța să crească, să râdă, să concureze, să interpreteze, să alerge, să cânte, să danseze, să se joace și să devină un prieten.

Începând cu 2002, peste 400 de copii și tineri aflați în plasament sau în situații de risc au participat anual în taberele de vară organizate de către Fundația LOC,  în diferite locații (Lapușna, Râul Sadului, Săliște, Cisnădioara, Vețca). Chiar daca fiecare vară a fost diferită, tabăra reprezintă o experiență puternic pozitivă, cu multe beneficii pentru copii.

Noi credem că tabăra de vară ar trebui să fie atât distractivă cât și de formare, atât captivantă cât și de susținere, atât provocatoare cât și plină de satisfacții.Din acest motiv, Fundația LOC are un personal extrem de motivat, instruit și entuziast, gata să ofere o gamă largă de activități creative, activități în aer liber și activități ce încurajează copiii să aibă noi experiențe.

.

Nazna Singing
Nazna Gym
Obstacle Course

Voluntarilor și Colaboratorilor  noștri le place tabara foarte mult tabăra

Christian Charities

O parte din beneficiile pe care le oferă o tabără de vară sunt:

• petrecerea unei zile într-un mod activ
  • sporirea încrederii în sine
  • dezvoltarea de abilități pe termen lung
  • încurajarea auto-dezvoltării și dezvoltarea independenței
  • însușirea unor abilități sociale, dezvoltarea de interese
  • deconectarea de la tehnologie
  • încurajarea muncii în echipă și luarea unor decizii corecte
  • oferirea unor amintiri de neuitat
  • crearea de noi prietenii.

Dacă ești interesat să devii voluntar în taberele de vară, nu ezita să ne contactezi.