Programe Instructiv-Educative

Departamentul de Programe Instructiv-Educative cuprinde o gamă largă programe pentru copii care locuiesc în grija statului. Prin aceste programe am ajutat mulți copii să gradueze din grija statului cu succes spre un viitor mai bun.

PROGRAMELE "Follow Up"

Follow Up Club

Programele săptămânale constau în diferite activităţi care au la bază obiective educaţionale pe diferite teme de viaţă, socializare, recreere, formarea abilităţilor, însuşirea unor valori de viaţă, formarea unor trăsături de caracter.

AJUTOR UMANITAR

Humanitarian Aid

Fundația LOC prin programul ”Fallow UP”oferă beneficiarilor programului în limita posibilităților ajutor umanitar ce constă în îmbrăcăminte și încălțăminte, rechizite școlare, construirea de locuri de joacă, pachete de produse alimentare, burse de ajutor pentru educație specială și distribuirea de cutii “Operation Christmas Child”.

SERVICI MEDICALE

Stomatologie oftalmologie

Fundația LOC oferă servicii stomatologice  și servicii oftalmologice (intervenții chirurgicale pentru strabism și ochelari de vedere) pentru copiii aflați în grija statului pe tot parcursul anului.

Ești interesat să sponsorizezi un copil?

doneaza1

Ești interesat să devii voluntar?