Evenimente

Evenimente

Proiect de strângere de fonduri prin Bcr – Bursa Binelui

Masina de spalat pentru casa de copii

Perioada: 25.11.2016 – 28.02.2017 Activ

Sumă target: 2500 Lei

Descriere

2500 de lei sunt  necesari pentru a se cumpara o masina de spalat cu uscator, capacitate de 9 kg pentru 9 copii aflatii in plasament la Fundatia LOC Targu Mures. Masina de spalat care a fost folosita pana in prezent este stricata si nu se mai poate repara. O noua masina de spalat poate sa le ofere acestor tineri haine curate pentru urmatorii 5 ani sau chiar mai mult. Nevoia este una mare pentru ca intr-o casa de copii se spala de cel putin 4 ori pe saptamana. O masina de spalat care are si uscator poate sa ajute si la timpul de uscare a hainelor. Toti copiii sunt intr-o forma de invatamant si au nevoie de haine curate sa poata sa mearga la scoala in fiecare zi. Dorim sa ajutam acesti copiii sa iasa in evidenta la scoala pentru note bune si nu pentru ca sunt cu haine murdare.

Scopul proiectului

Scopul campaniei este de a ajută o casa de copii sa achizitioneze  o masina de spalat haine. Dorim sa ajutam acesti copii abandonati sa aiba haine curate pentru a putea merge la scoala, in societate si sa nu fie judecati de cei din jurul lor pentru ca au haine murdare. Haideti sa punem un zâmbet pe chipul lor.

Summitul ARFO 2016

 

Având mottoul “Nespus mai mult”, ARFO 2016 reprezintă a treia ediție a Summitului național organizat de Alianța România fără Orfani. Plecând de la visul celor peste 30 de ONGuri din alianță: o Românie în care fiecare copil beneficiază de grija și protecția unei familii, ARFO 2016 afirmă faptul că putem nespus mai mult împreună și ne invită să descoperim cum!

Evenimentul reunește peste 500 de participanți: părinți adoptivi, asistenți maternali și sociali, copii adoptaţi sau aflaţi în plasament, lucrători în ONG-uri, angajați şi directori ai DGASPC, clerici dar și parlamentari.

ARFO 2016 își dorește să inspire, să încurajeze și să instruiască persoanele care lucrează cu copiii aflați în dificultate din România.

Summitul va fi precedat de două preconferinte care se vor desfășura în paralel în 26-27 octombrie: conferinta de training pentru specialisti in domeniul asistentei sociale și conferinta de motivare pentru lideri de biserici creștine.

Pentru mai multe detalii despre program, locație, costuri etc. faceți click aici.

COPYRIGHT © 2017 Fundatia LOC
Make a Donation
Paybal button