Sponsorizează un Copil

„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.” (Maica Tereza)

Pentru a realiza ceea ce ne-am propus, avem nevoie de implicarea dumneavoastră. Contribuiți la evenimentele şi proiectele noastre prin donaţii lunare sau anuale și prin recomandările pe care le puteți face prietenilor. Personalul nostru vă poate oferi informațiile necesare despre modul în care puteți sprijini unul dintre proiectele de mai jos. Urmăriți proiectele și activitatile în care suntem implicați pe pagina de Facebook și pe blogul fundației LOC.

Sponsorizează un Copil din Casele noastre de tip Familial

Acum mulți ani am fost umili când ni s-a prezentat oportunitatea de a salva grupuri de copii dintr-un sistem de orfelinat de stat, al cărui mediu a constat în condiții slabe de viață, abuz și frică. Din aceste condiții tragice i-am introdus pe copii la consiliere, relații consistente, îngrijire medicală în curs de desfășurare, meditații, și alte tipuri de sprijin educațional pentru a-i ajuta să crească pentru a-i ajuta să înțeleagă conceptul de familie, responsabilitate, și cel mai important, dragostea unui Tată Ceresc care nu va pleca și nu îi va părăsi.

Astăzi avem 39 de copii și tineri adulți în îngrijirea noastră cu normă întreagă rezidențială, mai avem 32+ copii care au absolvit din programul nostru de îngrijire rezidențială, dar vor rămâne totdeauna în familia noastră.

Costă 2400 lei luna pentru ca un copil să trăiască într-una dintre casele noastre de tip familial sau în apartamentele de tip rezidențial. Noi căutăm echipe de persoane care împreună cu alți sponsori să ne ajuta să acoperim nevoia de cost lunar.

Sponsorizeaza un copil implicat în Programele noastre Instructiv-Educative sau Programul de Prevenire a Abandonului

Fundația LOC se angajează să ajute copiii orfani și în situație de risc să își găsesc locul în această lume. Programele noastre au un impact în fiecare lună în viața a peste 500 de copii orfani sau copii aflați în situație de risc din județul Mureș. Programele noastre includ activități instructiv educative și de socializare, programe after school, asistență stomatologică și oftalmologică gratuită, asistență pentru mame tinere, tabere de vară, ajutor umanitar și alte oportunități pentru copiii din casele de tip familial de stat din județul Mureș și copiii de etnie rromă din comuna Ogra.

Susține unul dintre aceste  programe cu 50 lei pe lună. Cu ajutorul vostru putem să continuăm impactul pe care îl avem in viețiile acestor  peste 500 de copii vulnerabili și în situație de risc.

Sponsorizează un bebeluș abandonat și Programul nostru de Plasament și Adopție

Ca răspuns la nevoia copleșitoare de îngrijire pentru nenumărați bebeluși abandonați în spitalele de pediatrie din țară, programul nostru ”Cradle Care” oferă îngrijire profesională pentru bebeluși abandonați în cadrul unui spital din județul Mureș. Ne concentrăm pe problemele de dezvoltare pe care mulți dintre acești bebeluși abandonați și neglijați le au la sosirea în spital. În acelaș timp căutăm familii de plasament pentru acești bebeluși sau care să îi adopte într-o nouă casă iubitoare.

Susține unul dintre aceste proograme cu 50 lei lună pentru a acoperi costurile asociate cu îngrijirea acestor bebeluși și apoi plasarea lor in familii adoptive sau de plasament.