Diverse

Sponsorizeaza un copil 4

Pentru a realiza ceea ce ne-am propus, avem nevoie de implicarea dumneavoastră. Contribuiți la evenimentele şi proiectele noastre prin donaţii lunare sau anuale și prin recomandările pe care le puteți face prietenilor.

parteneri

Livada Ophan Care (SUA) și Stitching Livada (Olanda) sunt partenerii ai Fundației LOC.

Cariera

Fundația LOC este formată dintr-un grup de angajați români, alături de voluntari români și străini implicați în viața a aproximativ 500 de copii abandonați sau în situații de risc din județul Mureș, România.

Proiecte Finalizate

Fundația LOC derulează programe Nationale și Europene pentru sponsorizarea lucrări cu copiii.

Volunteer-Livada Internships copy

Timpul, energia, talentul, entuziasmul, cunoștiințele și abilitățile tale pot fi valoroase și nespus de utile pentru cei din jurul tău. Alătură-te echipei noastre ca voluntar și vom încerca împreună, să-i ajutam pe cei care au nevoie de sprijin!

maraton

Maratonul organizat de Fundația LOC este o activitate organizată pe familie pentru a strânge fonduri pentru copii orfani.

P14

Începând din 2002 până în prezent, peste 400 de copii și tineri aflați în plasament sau în situații de risc au participat anual în taberele de vară organizate de către Fundația LOC,  în diferite locații. Chiar daca fiecare vară a fost diferită, tabăra reprezintă o experiență puternic pozitivă, cu multe beneficii pentru copii.